Antena Căutare

Acest bărbat a fost la un pas de a orbi, după ce a folosit un produs cosmetic. În doar 30 de minute, s-a nenorocit: „Arătam ca un monstru"

A vrut să aibă un păr mai frumos, dar a fost un pas de a se nenoroci, după ce şi-a aplicat pe cap vopsea pentru colorare. Bărbatul a povestit întreaga experienţă.

A vrut să aibă un păr mai frumos, dar a fost un pas de a se nenoroci, după ce şi-a aplicat pe cap vopsea pentru colorare. Bărbatul a povestit întreaga experienţă.

Deşi înainte făcuse un test ca să depisteze dacă e sau nu alergic, decizia era să-l coste vederea. După 30 minute a crezut că nu va mai vedea niciodată.

Bărbatul a început să aibă dureri mari, după ce faţă începuse să i se umfle tot mai tare. Ajuns de urgenţă la spital, medicii au fost îngroziţi de înfăţişarea lui.

Imaginile care au bulversat o mulțime de oameni! O femeie, biciuită de soțul ei, în fața a zeci de oameni... Schimbare uriaşă. Toți chinezii vor primi note de la stat. Dacă sunt proaste, nu vor mai avea voie să facă asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x