Antena Căutare

Acest FRUCT a luat viața UNUI COPILAȘ. Mama imploră toți părinții să nu facă aceleași greșeli: „Când cumpărați, uitați-vă bine!”

O tragedie înfiorătoare a cutremurat din temelii oraşul american Detroit. Ayyan Umar, un băieţel aflat la început de drum, a avut parte de un final dramatic, după ce a mers alături de mama sa la un supermarket local.

Într-o clipă de neatenţie, mama copilaşului de numai 2 anişori nu a observat că acesta poftea la ciorchinele de strugure pe care femeia tocmai îl aşezase în căruciorul de cumpărături. Emma Carver a auzit apoi cum băiatul său, Ayyan, a început să se sufoce, iar când s-a întors către el acesta deja se învineţise la faţă.

Ayyan apucase să ia două boabe din strugurii care erau în coşul de cumpărături şi a vrut să le mănânce, dar fructele i-au intrat pe căile respiratorii. Deşi a încercat să facă tot posibilul pentru a-l resuscita pe micuţ, eforturile mamei nu au dat roade.

Un bărbat care se afla în magazinul alimentar a chemat salvarea, ajutorul specializat ajungând în câteva minute, însă când medicii au reuşit să îi scoată copilului o boabă de strugure, acesta deja zăcea fără suflare. La spital o a doua boabă de strugure a fost înlăturată. Din păcate, a fost prea târziu…

Alertă cu bombă la Bruxelles! Palatul de Justiţie a fost evacuat: "Ar putea exploda în orice moment”... PANICĂ în Germania, după ce animale sălbatice au evadat dintr-o grădină zoologică. Ce prădători se află în libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x