Antena Căutare

O femeie în stare gravă, găsită acoperită de furnici, în spital! Autoritățile au demarat o anchetă

Imagini șocante au fost surprinse într-un spital din Italia, unde o femeie care se afla în stare gravă, intubată, a fost acoperită de numeroase furnici. 

Imagini șocante au fost surprinse într-un spital din Italia, unde o femeie care se afla în stare gravă, intubată, a fost acoperită de numeroase furnici.

Imaginea șocantă a fost făcută publică pe rețelele de socializare chiar de consilierul regional al Partidului Verzilor, Francesco Emilio Borelli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după ce a apărut imaginea în mediul virtual, ministerul italian al Sănătății a demarat o anchetă pentru a se stabili cum a fost posibil ca femeia internată într-un spital din Napoli să ajungă în starea aceea.

Conform presei internaționale, femeia era internată la Spitalul San Giovanni Bosco din Napoli, conform La Vanguardia.

În urma incidentului, experții au dezinfectat salonul, iar ceilalți pacienți au fost transferați în alte secții.

De asemenea, ministrul Sănătății a declarat că va cere "un plan detaliat de intervenție" președintelui regiunii Campania, Vincenzo De Luca, "pentru ca acest tip de episoade să nu se mai repete".

Presa locală, cum ar fi Il Corriere del Mezzogiorno, reamintește că nu este pentru prima dată ceva similar în Napoli, deoarece în iunie 2017, la Spitalul San Paolo, a fost găsită o altă femeie cu furnici.

Ce rămâne în urma incendiilor din California, în care au murit 23 de persoane! Un oraș întreg a fost devastat de flăcări... Incident la Paris, la celebrarea Centenarului sfârşitului Primul Război Mondial! Ce s-a întâmplat când mașina în care se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x