Acrobatul care s-a stins din viață pe scenă, în fața spectatorilor, mesaj uluitor! Ce a scris pe Instagram înainte de cascadoria dificilă: ”Este timpul....”

Acrobatul de la Cirque du Soleil care s-a stins din viață duminică seară, în timpul unei reprezentații pe care o susținea în Florida, chiar în fața spectatorilor, făcuse public, cu doar câteva ore înainte de spectacol, un mesaj emoționant, în care vorbea chiar despre cascadoria dificilă pe care urma să o facă.

Într-o postare făcută publică pe Instagram, Yann Arnaud a vorbit despre acrobația pe care trebuia să o realizeze pentru prima dată în fața publicului.

“După atât de multă muncă, antrenament și punere în scenă, numărul nostru de echilibru în duo este în sfârșit în program diseară. Este timpul să-l facem”, a scris acesta pe Instagram.

Yann Arnaud, tatăl a două fetiţe, evolua în cadrul showului ″Volta″⁣, care se desfăşura, în Florida. Potrivit mai multor spectatori, a dat semne că are dificultăţi în timpul unui număr de sărituri pe care îl efectua pentru prima dată în faţa publicului.

Arnaud, în vârstă de 38 de ani, nu este primul membru al circului care moare într-un incident pe scenă. În 2013, un acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas. Şi fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit în decembrie 2016 după ce a fost zdrobit de o rampă, potrivit news.ro.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproximativ 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de oraşe de pe toate continentele au urmărit, până în prezent, spectacolele Cirque du Soleil.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri