Antena Căutare

„Sora mea e moartă, în spatele meu, din cauza coronavirusului! Sunt blocat cu cadavrul ei!”. Un actor din „Gomora”, apel disperat! Video

Un actor din serialul „Gomorrah” a lansat un apel video disperat, pe internet, spunând că a rămas blocat în carantină, timp de 36 de ore, cu cadavrul surorii lui, ucise de coronavirus.

„Sora mea e moartă, în spatele meu, din cauza coronavirusului! Sunt blocat cu cadavrul ei!”. Un actor din „Gomora”, apel disperat! Video
Luca Franzese

Actorul Luca Franzese a publicat apelul video pe platforma de socializare Facebook, din locuința lui din Napoli.

Sora lui, Teresa, în vârstă de 47 de ani, a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a murit, sâmbătă. Femeia suferea de o formă de epilepsie și a dezvoltat simptome de COVID-19 la începutul acestei săptămâni.

„Filmez acum pentru binele Italiei, pentru binele orașului Napoli. Sora mea a murit noaptea trecută, probabil din cauza coronavirusului, iar eu aștept răspunsuri încă de atunci”, a spus actorul, în clipul pe care l-a publicat.

Actorul a mai spus că a trebuit să facă presiuni astfel încât cineva să vină la locuința lui să îi testeze sora de coronavirus. Actorul nu a știut că sora lui era infectată cu Covid-19 înainte ca ea să fie depistată pozitiv.

„M-am autoizolat. Este posibil să mă fi infectat cu coronavirus. Ca să încerc să îmi salvez sora, i-am făcut respirație gură la gură. Nu i-a păsat nimănui. Nimeni nu mă sună. Suntem terminați. Italia ne-a abandonat”, a mai spus el, în filmare.

Întreaga familie a lui Luca era în casă atunci când a murit Teresa și în zilele următoare.

Într-un alt clip, publicat miercuri, actorul a spus că alte trei persoane din familia lui au fost depistate cu coronavirus. „Coșmarul continuă!”, a spus el.

TOM HANKS și soția sa, RITA WILSON, au coronavirus! Au fost izolați, se află în carantină!

Potrivit presei din Italia, autoritățile ar fi fost în contact cu familia actorului, din 8 martie, încercând să găsească o morgă la care să o ducă pe sora lui. Ar fi existat confuzie în acest sens, deoarece Teres a fost prima persoană din Italia care a murit acasă, fiind infectată cu coronavirus.

După ce prima filmare publicată de actor a ajuns virală pe Facebook, trupul neînsuflețit al surorii lui a fost ridicat și dus la o casă mortuară din Napoli. Femeia a fost îngropată fără ca vreun membru de familie să fie prezent.

Preşedintele Consiliului European, despre măsurile anunţate de Trump: Trebuie evitate disfuncţionalităţile economice... Coronavirus - Primul deces în Grecia. Peste 400 de oameni de la bordul unui feribot, în carantină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x