Antena Căutare

Scene de groază! Un actor din filmul „Lara Croft” a fost înjunghiat pe o scenă, în fața publicului - Video

Actorul chinez Simon Yam, cunoscut din filmul „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” a fost înjunghiat, sâmbătă, pe scena unui eveniment, în fața publicului.

Actorul chinez Simon Yam, cunoscut din filmul „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” a fost înjunghiat, sâmbătă, pe scena unui eveniment, în fața publicului.

Incidentul a avut loc în localitatea Zhongshan din provincia chineză Guangdong.

Într-o înregistrare video publicată pe reţeaua de socializare online Weibo apare un bărbat îmbrăcat într-o jachetă neagră care se năpusteşte pe scenă şi îl atacă pe actorul Simon Yam cu un cuţit.

Actorul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la spital, cu răni la mâini şi abdomen, dar viața lui nu este în pericol.

Atacatorul nu a fost deocamdată identificat, dar se pare că acesta l-ar fi confundat pe Yam cu o altă persoană, potrivit unui comunicat al poliţiei chineze.

Originar din Hong Kong, Simon Yam a fost extrem de lăudat începând cu rolul din filmul "Full Contact" (1992), de Ringo Lam, şi şi-a făcut debutul la Hollywood în filmul „Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii / Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Vulcanul Etna a erupt din nou! Aeroporturi închise, din cauza cenușii vulcanice. Imagini spectaculoase! Video... A mers pentru prima dată în vizită la socrul ei și a avut parte de un șoc imens! Un obicei al bărbatului a făcut-o să pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x