Antena Căutare

Actorul care-l joacă pe "El Chapo" în "Narcos" a mers la procesul renumitului traficant. Reacția lui Joaquin Guzman

Actorul mexican Alejandro Edda, care îl interpretează pe "El Chapo" în serialul "Narcos" şi-a făcut o apariţie neaşteptată la procesul traficantului mexican, luni, la New York, pentru a-şi studia mai bine personajul.

Actorul care-l joacă pe "El Chapo" în "Narcos" a mers la procesul renumitului traficant. Reacția lui Joaquin Guzman Galerie
El Chapo risca închisoare pe viață

Actorul mexican Alejandro Edda, care îl interpretează pe "El Chapo" în serialul "Narcos" şi-a făcut o apariţie neaşteptată la procesul traficantului mexican, luni, la New York, pentru a-şi studia mai bine personajul.

Alejandro Edda, în vârstă de 34 de ani, care îl joacă pe Joaquin Guzman alias "El Chapo" în serialul de succes "Narcos", difuzat de Netflix, a fost prezentat de un jurnalist avocatului lui "El Chapo" şi însuşi acuzatului.

"El Chapo" i-a zâmbit actorului, iar Alejandro Edda a salutat-o de asemenea pe soţia narcotraficantului, Emma Coronel, care asistă aproape zilnic la proces.

El a mărturisit că are "sentimente contradictorii" legate de "El Chapo", în vârstă de 61 de ani, şi de procesul său, iar prezența acestuia i-a dat o stare de nervozitate.

"Ca actor, studiez o fiinţă umană. Observ felul de a fi, privirea, cum îşi atinge faţa", a precizat el. "Omeneşte, este puternic, trist, se simte toată forţa Statelor Unite contra unei singure persoane. Dar ca mexican, acest domn trebuie să plătească pentru crimele sale. Există mulţi oameni, mii, care au murit din cauza traficului de narcotice", a adăugat Edda, întrebându-se dacă "El Chapo" nu a fost "o marionetă" în tot acest proces.

Joaquin Guzman este acuzat că a co-dirijat cartelul Sinaloa, responsabil de exportarea a 155 de tone de cocaină în Statele Unite între 1898 şi 2014. Dacă va fi condamnat, el riscă închisoare pe viaţă.

Papa Francisc, confesiuni despre femeile care fac avort:,,trebuie să fie tratate cu milă, nu să fie pedepsite''... Scandal de proporții în UE. Vaci bolnave, tăiate în abatoarele poloneze, exportate în mai multe țări europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x