Antena Căutare

Privește! Adevărul despre coronavirus arată așa! Imaginea înspăimântătoare surprinsă de sateliți meteo ce dă în vileag secretul tulburător păzit de chinezi! FOTO

Adevărul despre coronavirus ar fi fost dat în vileag sateliți meteo aflați deasupra orașului chinez Wuhan. Imaginea surprinsă ar susține teoria mușamalizării situației, numărul deceselor fiind mult mai mare decât cel declarat oficial.

Privește! Adevărul despre coronavirus arată așa! Imaginea înspăimântătoare surprinsă de sateliți meteo ce dă în vileag secretul tulburător păzit de chinezi! FOTO
Dioxid de sulf, detectat de sateliți meteo.

Datele oferite de serviciul de meteorologie Windy.com arată cantităţi mari de dioxid de sulf (SO2) - un gaz incolor, iritant al mucoaselor, cu un miros înţepător şi gust acrişor - deasupra oraşului Wuhan.

Acest gaz este emanat după ce sunt arse materii organice - printre care şi cadavre umane -, resturi medicale sau combustibili fosili şi prezenţa lui în concentraţie ridicată susţine teoria conform căreia numărul real al deceselor cauzate de coronavirus este mult mai mare decât cel anunţat oficial.

Un nivel ridicat de dioxid de sulf a fost detectat, de asemenea, în oraşul Chongqing, aflat şi el în carantină din cauza coronavirusului.

Expunerea la nivel ridicat de dioxid de sulf, periculoasă

Expunerea prelungită la un nivel ridicat de dioxid de sulf poate cauza afecţiuni grave şi chiar moartea, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„SO2 poate afecta sistemul respirator şi funcţia plămânilor”, potrivit OMS.

Harta Windy.com arată o concentraţie de 1.351 de micrograme pe metru cub de SO2, în oraşul Wuhan.

Potrivit OMS, oamenii nu trebuie să fie expuşi mai mult de 10 minute la o concentraţie de 500 micrograme pe metru cub de dioxid de sulf, potrivit Mediafax.

Regimul de la Beijing a ordonat incinerarea în crematorii a tuturor cadavrelor celor care au murit din cauza epidemiei. În zona în care se afla lagărul Auschwitz, în timpul Holocaustului, persista un miros înţepător, provocat tot de emisiile de dioxid de sulf rezultate în urma arderii cadavrelor.

Un angajat al unui crematoriu a declarat că este nevoie de mai multă forţă de muncă din cauza numărului mare de cadavre care sunt aduse de la spitale. Potrivit lui, cel puţin 100 de cadavre ajung în fiecare zi la crematiorul pentru care lucrează, de la cele spitalele în care sunt trataţi bolnavii.

„Începând cu 28 ianuarie, 90% dintre angajaţii noştri lucrează 24/7... nu am putut merge acasă”, a declarat el.

Numărul oficial al deceselor cauzate de noul tip de coronavirus din China a ajuns duminică la 910 la nivel mondial, 908 dintre decese fiind înregistrate în China continentală, informează CNN.

O incursiune a unor avioane chineze de luptă în spaţiul aerian taiwanez intensifică tensiuni în Strâmtoarea Taiwan... Cel puţin cinci militari turci ucişi şi alţi cinci răniţi de forţe siriene la Idleb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x