Antena Căutare

Administraţia Trump a ajuns la un acord cu Congresul referitor la nivelul cheltuielilor în următorii doi ani fiscali

”Am căzut de acord asupra cheltuielilor pentru ambii ani, lucrăm acum la anumite modificări structurale şi, în acest context, am convenit că va avea loc o creştere a plafonului de îndatorare”, a spus secretarul Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin.

Secretarul Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin, a declarat joi că administraţiaTrump şi liderii din Congres au convenit la nivel general un nivel al cheltuielilor pentru următorii doi ani fiscali, acest fiind un pas important către aprobarea extinderii limitei de îndatorare, transmite Reuters.

Mnuchin a afirmat într-o conferinţă de presă la reuniunea miniştrilor de Finanţe din grupul celor mai dezvoltate şapte state ale lumii (G7) că speră că Congresul va putea să aprobe un pachet de cheltuieli cuprinzător, inclusiv majorarea limitei de îndatorare, înainte de vacanţa parlamentarilor din luna august, pentru a evită problemele de finanţare care ar putea începe în septembrie.

”Am căzut de acord asupra cheltuielilor pentru ambii ani, lucrăm acum la anumite modificări structurale şi, în acest context, am convenit că va avea loc o creştere a plafonului de îndatorare”, a spus Mnuchin.

Mnuchin a spus că, pentru eventualitatea în care nu va fi aprobat până atunci un pachet de cheltuieli, a cerut Congresului să aprobe cel puţin o creştere pe termen scurt a plafonului de îndatorare. Potrivit celor mai conservatoare estimări ale Trezoreriei, ar putea apărea probleme de finanţare la începutul lunii septembrie, înainte de revenirea la Washington a parlamentarilor.

Sursa : news.ro

Donald Trump a anunțat că îl va nominaliza pe Eugene Scalia ca Secretar al Muncii... Liderul democraţilor din Senatul SUA, Chuck Schumer, a cerut FBI să investigheze aplicaţia FaceApp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x