Antena Căutare

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, cel mai popular cont al unei reprezentanţe diplomatice din România, părăseşte postul

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, cel mai popular cont al unei reprezentanţe diplomatice din România, a anunţat, după mai puţin de un an şi jumătate, că părăseşte acest post.

Cristian Botan a publicat joi un mesaj - ultimul al lui - pe pagina de Facebook a ambasadei: „M-am alăturat echipei ambasadei în octombrie 2018. Dincolo de politică şi partea comercială, am avut n̶o̶r̶o̶c̶u̶l̶ / g̶h̶i̶n̶i̶o̶n̶u̶l̶ / oportunitatea de a prelua şi partea de comunicare, inclusiv cea pe Facebook şi Instagram”.

„Am reuşit împreună să devenim cea mai populară ambasadă străină în România şi cea mai populară ambasadă suedeză în lume”.

El a precizat că numărul celor care urmăresc pagina s-a triplat, iar reach-ul a depăşit populaţia totală a României. „Este rezultatul muncii tuturor celor din ambasadă (români şi suedezi), inclusiv a celor care au plecat între timp”.

„Am ales însă ca, în schimbul limbajului a̶d̶o̶r̶m̶i̶t̶o̶r̶ / b̶i̶r̶o̶c̶r̶a̶t̶i̶c̶ / tradiţional pe care suntem obişnuiţi să-l vedem online din partea instituţiilor, să adoptăm o conduită mai relaxată, tonul vocii noastre fiind ca şi cum am povesti la o cafea cu un prieten. Pentru că îi considerăm prieteni pe toţi cei care ne urmăresc”, a scris el.

El a mulţumit pentru momentele „minunate” petrecute online şi a urat fanilor paginii „Distracţie plăcută mai departe!”.

Sursa : news.ro

Moscova anunţă moartea unor ”specialişti militari” ruşi în Siria, după ce Novaia Gazeta dezvăluie că trei membri FSB au ... Anchetă cu privire la o eventuală neglijenţă criminală a celor doi piloţi ai avionului Pegasus în urma accidentului de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x