Antena Căutare

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro! Au amenințat-o, ca să nu conteste sancțiunea

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro și a fost amenințată cu încă o amendă, de peste 50 de euro, în caz că va contesta sancțiunea.

O adolescentă cu dizabilități a fost amendată cu peste 100 de euro și a fost amenințată cu încă o amendă, de peste 50 de euro, în caz că va contesta sancțiunea.

Adolescenta cu dizabilități a primit amenda și amenințarea de la National Health Service (NHS) - sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Tânăra, Aimee Morrow, în vârstă de 19 ani, a fost amendată după ce a solicitat un consult gratuit la dentist, fără să fi avut dreptul să o facă.

Totuși, tatăl adolescentei, în vârstă de 62 de ani susține că fiica lui are dreptul la consultația gratuită și că totul este o „farsă incredibilă”.

„Le-am spus că nu voi plăti și că ne pot da întâlnire la tribunal. Sunt uimit de nivelul de incompetență”, a mai spus bărbatul.

Adolescenta cu dizabilități a scăpat de amendă abia după ce tatăl ei a apelat la conducerea școlii pentru copii cu nevoi speciale la care este înscrisă tânăra.

Partidul Socialist a învins! Alegerile parlamentare din Republica Moldova, câștigate de președintele Igor Dodon!... Adevăr cumplit! Avionul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala, detalii neașteptate! Ce au descoperit anchetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x