Antena Căutare

Afaceri de pe podium. Ce fotomodele au super-câștiguri

Nu ştiu de unde a apărut teoria potrivit căreia o femeie frumoasă nu prea face sinapse, cert este că supravieţuieşte de prea mult timp! Culmea este că realitatea desfiinţează periodic acest mit. Să luăm, spre exemplu, supermodelele internaţionale.Ce ştim despre ele? Că sunt superbe, altfel nu şi-ar fi câştigat faima mondială. Că sunt solicitate pentru tot felul de job-uri, în toate colţurile lumii. Dar că sunt extrem de inteligente, de ce nu spune nimeni? Tyra Banks, Heidi Klum, Kate Moss şi Adriana Lima sunt doar câteva dintre manechinele devenite şi femei de afaceri. Mai mult, unele dintre ele au ajuns deja în Cartea Recordurilor, datorită abilităţilor financiare


Nu ştiu de unde a apărut teoria potrivit căreia o femeie frumoasă nu prea face sinapse, cert este că supravieţuieşte de prea mult timp! Culmea este că realitatea desfiinţează periodic acest mit.

Să luăm, spre exemplu, supermodelele internaţionale. Ce ştim despre ele? Că sunt superbe, altfel nu şi-ar fi câştigat faima mondială. Că sunt solicitate pentru tot felul de job-uri, în toate colţurile lumii. Dar că sunt extrem de inteligente, de ce nu spune nimeni? Tyra Banks, Heidi Klum, Kate Moss şi Adriana Lima sunt doar câteva dintre manechinele devenite şi femei de afaceri. Mai mult, unele dintre ele au ajuns deja în Cartea Recordurilor, datorită abilităţilor financiare.

Citește AICI continuarea articolului.

Barack Obama şi Joe Biden, sport pe holurile Casei Albe... Iulia Timoşenko vrea să candideze la preşedinţia Ucrainei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x