Antena Căutare

Află unde s-au înregistrat cele mai ridicate temperaturi de pe Terra în ultimele 24 de ore

Dintre cele mai călduroase 15 puncte de pe Terra monitorizate în ultimele 24 de ore, opt se află în India, iar celelalte în Pakistan, potrivit site-ului El Dorado, specializat în monitorizări meteorologice.

Dintre cele mai călduroase 15 puncte de pe Terra monitorizate în ultimele 24 de ore, opt se află în India, iar celelalte în Pakistan, potrivit site-ului El Dorado, specializat în monitorizări meteorologice.

India a emis luni o alertă de caniculă severă pentru regiunile sale nordice şi centrale, în urma unor condiţii extreme similare cu cele înregistrate duminică, informează Reuters.

Churu, un oraş din statul Rajasthan din nordul Indiei, a înregistrat luni cea mai ridicată temperatură din India, 48,9 grade Celsius, potrivit Departamentului Naţional de Meteorologie.


Autorităţile din Churu au emis o alertă pentru acest val de căldură, iar spitalele guvernamentale au pregătit spaţii de urgenţe, pe care le-au echipat cu aparate de aer condiţionat, umidificatoare şi stocuri de medicamente, a declarat Ramratan Sonkariya, magistrat districtual adjunct în Churu.


Autorităţile stropesc cu apă şi străzile din Churu, oraş cunoscut ca o poartă de intrare în deşertul Thar, pentru a scădea temperatura la nivelul solului şi pentru a preveni topirea asfaltului, a precizat acelaşi oficial indian.

Un fermier din districtul Sikar din provincia Rajasthan a murit duminică din cauza valului de căldură, au precizat responsabili guvernamentali.

Temperatura a atins la New Delhi valoarea de 44,6 grade Celsius în cursul zilei de duminică.

Sezonul pre-musonic din 2019, ce durează trei luni şi care s-a încheiat pe 31 mai, a ocupat locul al doilea în topul celor mai secetoase sezoane din ultimii 65 de ani.

(sursa: agerpres)

Ungaria introduce şi garda civilă pentru apărarea graniţei cu România... O farsă l-a costat scump! Tânăr celebru pe Youtube, condamnat 15 luni de închisoare, după ce a înlocuit crema unor biscu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x