Căutare Live

Ahmadinejad si Hugo Chavez si-au batut joc de americani: "Avem mare bomba atomica"

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad si liderul Venezuelei, Hugo Chavez, si-au batut joc de americani, in cadrul unei intalniri la Caracas. Cei doi lideri au glumit pe seama temerilor oficialilor SUA si au spus ca detin „a mare bomba atomica”.

"Una dintre tintele americanilor este Iranul, de aceea facem tot posibilul sa le aratam iranienilor ca le suntem solidari", a spus Chavez in cadrul unei conferinte de presa. „Dealul de langa palatul prezidential se va deschide si va aparea o mare bomba atomica", a spus, pe un ton ironic, liderul Venezuelei.


"Cand ne intalnim, si dracii o iau razna" a adaugat Chavez, batandu-si astfel joc de avertizarile SUA privind ajutorul pe care tarile latine l-ar putea acorda statelor islamice.

"In ciuda oamenilor aroganti care nu doresc ca noi sa fim impreuna, noi ne vom uni pentru eternitate", a mai spus presedintele Venzuelei, citat de The Telegraph.

La finalul conferintei, Ahmadinejad l-a imbratisat pe presedintele Venezuelei si a declarat: "Chavez este campionul razboiului fata de imperialism".

foto: EPA/ Intact Images

Imigrantii romani, taxati in Italia pentru proprietatile din Romania!... Credinta in Alah este mai puternica decat amenintarile teroriste. Zeci de mii de musulmani il comemoreaza pe imamul Huss...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri