Ultimă oră! Un al doilea italian a fost depistat cu coronavirus, după ce a călătorit în România!

Un al doilea italian a fost depistat cu coronavirus, după ce a călătorit în România. Este vorba de un prieten al primului italian depistat pozitiv după ce a călătorit pe pământ românesc.

Ilustrație.

Italianul, în vârstă de 51 de ani, a fost plasat în carantină în propria locuinţă pentru că starea sa nu este gravă. Informaţia a fost confirmată de Prefectura din Rimini.

Autorităţile italiene verifică starea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi italieni, care ar fi călătorit împreună în România.

Autorităţile italiene au anunţat, miercuri, că 12 persoane au decedat din cauza epidemiei gripale, iar numărul cazurilor de infectare a ajuns la 370, potrivit adevarul.ro.

Primul cetăţean italian, în vârstă de 71 de ani, care s-a aflat în perioada 18-22 februarie 2020 în România, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, într-un spital din Italia în care s-a prezentat luni, 24 februarie 2020, cu simptomatologie specifică.

Autorităţile române refac acum întregul traseu parcurs de italian în România, pentru a identifica toate persoanele cu care acesta a intrat în contact, începând de la membrii familiei soţiei italianului, care locuiesc într-o comună din Gorj, şi până la oameni de afaceri, primari etc. care s-au întâlnit în acea perioadă cu cetăţeanul italian.

Ultimele știri