Antena Căutare

Al-Qaida ameninta SUA: America o sa planga cu sange!

Reteaua terorista Al-Qaida le-a cerut din nou musulmanilor sa razbune moartea lui Osama bin Laden, afirmand ca americanii vor plati "pretul" deciziei presedintelui Barack Obama de a-l ucide. In textul publicat de Al-Fajr Media Center, principalul site de propaganda al Al-Qaida, reteaua afirma ca eliminarea liderului sau a fost "o mare eroare" si un "mare pacat" si ca Obama si-a antrenat poporul intr-un "dezastru".

"Astazi, Obama v-a distribuit sangele martirului nostru. Noi suntem o Umma (natiune islamica) ce nu ramane tacuta in fata nedreptatii, deci nu ne mai blamati dupa aceasta zi. Voi sunteti cei care au ales acest lucru si voi sunteti cei care veti plati pretul. Obama este protejat de armate dar cine va va proteja pe voi de asaltul nostru?", avertizeaza reteaua.

"Este necesar sa razbunam asasinarea Seicului jihadului si leului Islamului intr-un mod in care va face America sa uite placerea bucuriei si sa planga cu sange. Ii spunem fiecarui mujahedin, daca gaseste o ocazie, sa profite de ea. Sa nu se consulte cu nimeni pentru a ucide americani sau a le distruge economia. Pamantul lui Allah este mare si interesele lor sunt peste tot, atunci fa tot posibilul pentru a-i lovi", se mai afirma in textul publicat de Al-Qaida.

"Soldatii Islamului, grupuri sau indivizi, vor continua sa planuiasca fara incetare, zi si noapte, pana in momentul in care copiii vostri vor albi inainte de vreme. Facem apel la poporul musulman din Pakistan si la natiunea islamica sa se revolte, sa spele rusinea provocata de tradatorii care au vandut totul dusmanilor. Pamantul pakistanez trebuie purificat de mizeria adusa de americani.

Osama a refuzat sa plece din aceasta lume fara a impartasi natiunii islamice bucuria razbunarii impotriva tiranilor. El a inregistrat, cu o saptamana inainte de a fi ucis, un mesaj care contine sfaturi si indrumari si pe care il vom face public in curand.

De asemenea, ii avertizam pe americani sa nu faca vreun rau trupului lui Osama sau sa-l intineze in vreun fel. La fel si cu trupurile membrilor familiei lui bin Laden. Acestea trebuie inapoiate familiei. Altfel, se vor deschide multe porti ale raului si singurii vinovati pentru asta veti fi doar voi!", mai spune mesajul transmis de reteaua terorista.

Citeste si Jurnalul!

Foto: EPA

SUA: Un terorist in clasa a saptea a luat controlul asupra unui autobuz spre Washington... S-a aruncat de la etajul 147 al Burj Khalifa, cel mai inalt turn din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x