Antena Căutare

ALEGERI SUA.. Fostul președinte George W. Bush nu a votat nici cu Trump, nici cu Clinton

Fostul președinte George W. Bush și soția sa, Laura nu au votat marți cu niciunul din candidații la alegerile prezidențiale din SUA, transmite televiziunea CBS, preluată de DPA.

ALEGERI SUA.

Potrivit unui purtător de cuvânt al lui Bush, acesta nu a votat decât pentru celelalte alegeri de pe buletinul de vot, dar nu a optat nici pentru candidatul la președinție din partea partidului său, republicanul Donald Trump, nici pentru democrata Hillary Clinton.

ALEGERI SUA. Familia Bush și-a exprimat deschis aversiunea față de Trump, printre învinșii căruia s-a numărat, în alegerile interne ale Partidului Republican pentru desemnarea candidatului, și Jeb Bush, fratele fostului președinte Bush junior. DPA reamintește că au existat în presă și speculații că foștii președinți George H.W. Bush și George W. Bush, tată și fiu, ar putea face un pas extraordinar, votând cu candidata Partidului Democrat.

ALEGERI SUA. Fostul președinte George W. Bush și soția sa, Laura nu au votat marți cu niciunul din candidații la alegerile prezidențiale din SUA, transmite televiziunea CBS, preluată de DPA.

ALEGERI SUA. Focuri de armă în California! Cel puțin două persoane au fost rănite.... ALEGERI SUA. Voturi obținute de Trump și Clinton în Colegiul Electoral (sondaje la ieșirea de la urne)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x