Antena Căutare

ALEGERI SUA. Voturi obținute de Trump și Clinton în Colegiul Electoral (sondaje la ieșirea de la urne)

Candidatul republican Donald Trump a obținut până la această oră 24 voturi în Colegiul Electoral, iar adversara sa democrată Hillary Clinton 3, potrivit unor sondaje la ieșirea de la urne preluate de Reuters. Pentru a câștiga alegerile prezidențiale din SUA, sunt necesare voturile a 270 de electori în colegiu, din totalul de 538.

ALEGERI SUA. Candidatul republican Donald Trump a obținut până la această oră 24 voturi în Colegiul Electoral, iar adversara sa democrată Hillary Clinton 3, potrivit unor sondaje la ieșirea de la urne preluate de Reuters. Pentru a câștiga alegerile prezidențiale din SUA, sunt necesare voturile a 270 de electori în colegiu, din totalul de 538.

ALEGERI SUA. Trump a câștigat în trei state, iar Clinton în unul, rezultatele fiind în concordanță cu previziunile preelectorale în toate cazurile; în restul statelor unde s-au închis deja urnele, rezultatele sunt indecise.

ALEGERI SUA.. Fostul președinte George W. Bush nu a votat nici cu Trump, nici cu Clinton... ALEGERI SUA. Profeţia lui Nostradamus. Cine va câştiga alegerile din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x