Antena Căutare

Alegeri SUA 2018. Rezultatul alegerilor din America. Partitul Republican pierde din putere

Alegeri SUA 2018. Rezultatul alegerilor din America au fost favorabile pentru Nancy Pelosi. Aceasta reusita a Partidului Democrat indica o posibila majoritate a acestora in Camera Reprezentanţilor. Donald Trump a tinut sa o felicite pe Nancy Pelosi pentru reusita.

Alegeri SUA 2018. Rezultatul alegerilor din America au fost favorabile pentru Nancy Pelosi. Această reușită a Partidului Democrat indică o posibilă majoritate a acestora în Camera Reprezentanţilor. Donald Trump a ținut să o felicite pe Nancy Pelosi pentru reușită.

Preşedintele Donald Trump a felicitat-o pe Nancy Pelosi, liderul opoziţiei din Camera Reprezentanţilor, în condiţiile în care rezultatele parţiale indică o probabilă majoritate democrată în această cameră, a anunţat adjunctul şefului de cabinet al lui Pelosi.

Alegeri SUA 2018. Rezultatul alegerilor din America. Partitul Republican pierde din putere

Trump a declarat înaite de alegeri: „Chiar dacă nu sunt pe buletinul de vot, într-un anumit fel sunt pe buletinul de vot”

Donald Trump a afirmat, luni seară, că scrutinul legislativ parţial care se va derula marţi este "un referendum" privind politicile sale, avertizând că o victorie a Partidului Democrat (de opoziţie) ar afecta proiectele prezidenţiale. Tot el a mai afirmat și faptul că "Presa consideră scrutinul un referendum privind persoana mea şi privind mişcarea".

Alegeri SUA 2018. Victoria Partidului Democratic nu reprezintă înlăturarea lui Donald Trump

Preşedintele Donald Trump rămâne o forţă politică ce nu poate fi ignorată. Democraţii datorează câştigurile la Camera Reprezentanţilor impopularităţii lui Trump în rândul femeilor, minorităţilor, tinerilor şi votanţilor din suburbii absolvenţi de colegiu. Republicanii au afirmat că eforturile de campanie ale lui Trump din ultimele zile i-au ajutat să obţină mandate în Senat. Preşedintele a arătat că rămâne popular în state în care se decide de obicei cursa prezidenţială, precum Florida şi Ohio.

Alegeri SUA 2018. Urmările alegerilor din SUA 2018

Partidul Republican este mai 'trumpian' ca oricând. Vor pleca critici republicani din Senat ai lui Trump, precum Bob Corker şi Jeff Flake, care se pensionează, dar şi republicani moderaţi din Camera Reprezentaţilor, ca Barbara Comstock din Virginia şi Mike Coffman din Colorado, care au încercat să păstreze o distanţă faţă de preşedinte, dar au pierdut marţi cursele electorale în care au fost implicaţi. Majoritatea celor rămaşi în grupurile republicane din Congres sunt de partea preşedintelui.

Surse: dcnews.ro, mediafax.ro

2 fetițe gemene nou-născute sunt aruncate din mașină într-o valiză chiar de mama lor! Ce au descoperit doctorii când au... Alegeri SUA 2018. Donald Trump riscă suspendarea! Ce schimbări radicale există după alegeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x