Căutare Live

ALEGERI SUA. Donald Trump e (aproape) noul președinte al Statelor Unite!

Alegerile prezidențiale din SUA vor fi câștigate de candidatul care își asigură cel puțin 270 din cele 538 de voturi în Colegiul Electoral

Alegerile prezidențiale din SUA vor fi câștigate de candidatul care își asigură cel puțin 270 din cele 538 de voturi în Colegiul Electoral.

Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump este pe cale să câștige alegerile din mai multe state cheie, transmite DPA. După numărători parțiale, el conduce în Wisconsin, Michigan, Carolina de Nord, New Hampshire.

Candidata democrată, Hillary Clinton, este în avantaj în Pennsylvania și Iowa.

ALEGERI SUA. Profeţia lui Nostradamus. Cine va câştiga alegerile din SUA... Bursele scad puternic la nivel global odată cu conturarea victoriei lui Trump în faţa lui Clinton...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri