Căutare Live

ALEGERI SUA. Hillary Clinton a câştigat alegerile în prima localitate care a votat în SUA

Hillary Clinton a câştigat marţi în prima localitate care a votat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Dixville Notch, din New Hampshire

Hillary Clinton a câştigat marţi în prima localitate care a votat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Dixville Notch, din New Hampshire

Locuitorii din Dixville Notch, New Hampshire, sunt primii care voteză în alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Prin tradiţie, persoanele cu drept de vot se strâng la miezul nopţii şi votează. Rezultatele sunt anunţate câteva minute mai târziu.

Anul acesta au fost înregistrate opt persoane să voteze, cu una mai multe decât de obicei. Nancy De Palma, care lucrează în localitate, s-a înregistrat cu numai câteva minute înainte de deschiderea urnelor.

“Mesajul pe care vrem să îl transmitem este că, dacă 100% din oamenii dintr-un orăşel se pot trezi la miezul nopţii să voteze, atunci poate că şi restul ţării poate petrece o oră sau două pentru a ieşi la vot de asemenea”, a declarat observatorul scrutinului, Tom Tillotson.

La ora locală 6 (13 ora României) vor începe să se deschidă secţiile de vot pe Coasta de Est şi majoritatea americanilor vor putea vota. Apoi, pe măsură ce ziua avansează, se deschid treptat secţiile din toate cele 50 de state americane şi Washington D.C, între 6 şi 7 ora locală.

Primele secţii de vot se închid la 2 ora României, când încep să fie publicate primele proiecţii.

Doi cascadori din India, dispăruţi în timpul filmărilor! Au sărit din elicopter, într-un lac, și sunt de negăsit... Panică la bordul unui avion! O viperă a căzut dintr-un bagaj, printre pasageri (VIDEO)...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri