Căutare Live

ALEGERI SUA. Primele secţii de vot s-au închis pe Coasta de Est. Trump a câştigat alegerile în Kentucky şi Indiana, potrivit primelor rezultate parţiale.

Primele secţii de vot s-au închis la 01.00, ora României, în statele republicane Kentucky şi Indiana. Candidatul republican Donald Trump a obţinut 79,1% din voturile din Kentucky şi 69,3% din voturile din Indiana, arată rezultatele parţiale anunţate după numărarea a 1% din voturi, relatează CNN. Acestea sunt primele rezultate anunţate în cursa pentru preşedinţia SUA

ALEGERI SUA. Primele secţii de vot s-au închis la 01.00, ora României, în statele republicane Kentucky şi Indiana. Candidatul republican Donald Trump a obţinut 79,1% din voturile din Kentucky şi 69,3% din voturile din Indiana, arată rezultatele parţiale anunţate după numărarea a 1% din voturi, relatează CNN. Acestea sunt primele rezultate anunţate în cursa pentru preşedinţia SUA

ALEGERI SUA. Potrivit analiştilor, şansele lui Trump depind de rezultatele sale din Florida, Michigan, Carolina de Nord, Ohio, dar şi din Pennsylvania. Mai exact, pentru ca Trump să câştige, trebuie să obţină victoria în majoritatea acestor state.

ALEGERI SUA. Dacă Trump nu câştigă Florida, Michigan şi Pennsylvania, Clinton are, practic, victoria asigurată. În acelaşi timp, Trump trebuie să îşi menţină controlul în statul tradiţional republican Arizona, unde cursa este foarte strânsă. Mai mult, omul de afaceri speră ca Evan McMullin, un candidat indendependent, să nu câştige în bastionul republican Utah.

ALEGERI SUA. Interesant, un sondaj de opinie prezentat de CNN arată că 37% dintre americani sunt speriați dacă iese Donald Trump președinte, în timp ce „numai” 29% sunt speriați dacă iese președinte Hillary Clinton.

Will Smith, în doliu! Tatăl actorului s-a stins din viață... ALEGERI SUA. Focuri de armă în California! Cel puțin două persoane au fost rănite....
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri