Antena Căutare

Alegeri SUA: Veverita Gnocchi a prezis ca Obama va fi iar presedinte. Ce alte superstitii mai au americanii

Nerabdatori sa afle mai devreme cine le va fi presedinte in urmatorii patru ani, americanii au apelat la metode mai putin conventionale.

Gnocchi este o veverita cu puteri supranaturale, dupa cum spun stapanii sai. Acum 4 ani a prezis victoria lui Barack Obama la alegerile prezidentiale: stapanii i-au pregatit doua recipiente pline cu alune, fiecare avand poza unuia dintre candidati. Castronul din care Gnocchi manca, in 30 de minute, cele mai multe alune, desemna viitorul presedinte. Anul acesta, potrivit veveritei Gnocchi, Barack Obama va fi castigator.

Potrivit unei superstitii celebre in Statele Unite, daca echipa de fotbal american Washington Redskins castiga ultimul meci de acasa inaintea alegerilor, atunci partidul aflat la putere va fi victorios.

O alta superstitie este legata de Halloween. Producatorii de articole dedicate acestei sarbatori spun ca Barack Obama va mai primi un mandat la Casa Alba, pentru ca mastile cu chipul sau s-au vandut mai bine decat cele cu Mitt Romney. Aceasta practica nu a dat niciodata gres pana acum.

Magazinele de peste ocean au propriul sistem de preziceri. Vand cafea sau sucuri in pahare pe care sunt inscriptionate numele lui Obama sau Romney. Presedintele in functie castiga si la capitolul acesta, cu 59 de procente la 41.

In cadrul unei emisiuni de copii, din patru in patru ani, una dintre prezentatoare ii intreaba pe micuti cine va castiga fotoliul de la Casa Alba. Iar copiii au nimerit in cinci din sase dati. Anul acesta, elevii il vor ca presedinte tot pe Obama.

Pe 6 noiembrie, au loc alegerile prezidentiale in SUA. Batalia se duce intre candidatul democrat, Barack Obama, si cel republican, Mitt Romney. Sondajele oficiale arata o diferenta de un singur procent intre cei doi, balanta inclinand spre Obama.

Sursa: Antena3

Vladimir Putin l-a demis pe ministrul Apararii, in urma unui scandal de frauda... Alegeri SUA: Obama si Romney au vandut materiale promotionale de sute de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x