Alertă în inima Londrei! Stația de metrou Circus Oxford a fost evacuată de urgență! Oamenii, sfătuiți să se ascundă în clădiri

Panică în centrul Londrei. Poliția metropolitană a cerut oamenilor care erau în stația de metrou Circus Oxford să o evacueze de urgență.

Panică în centrul Londrei. Poliția metropolitană a cerut oamenilor care erau în stația de metrou Circus Oxford să o evacueze de urgență.

UPDATE ORA 20:37 Incidentul care vineri seară a mobilizat poliția londoneză în plin Black Friday pe Oxford Street, marea arteră comercială a capitalei britanice, s-a încheiat, au anunțat autoritățile, infirmând astfel că în zonă ar fi avut loc un atac terorist, cum se anunțase inițial, informează agențiile internaționale de presă.

UPDATE 20:08 Poliția britanică a anunțat că deocamdată nu a descoperit indicii privind focuri de armă care ar fi fost trase în zona a două stații de metrou londoneze și nici victime sau suspecți ale unui asemenea incident pentru care a fost alertată vineri după amiază și care a provocat panică în centrul capitalei britanice, informează agențiile internaționale de presă.

UPDATE: Un bărbat înarmat cu o mitralieră ar fi deschis focul asupra oamenilor aflaţi în centrul capitalei britanice, în zona Oxford Street, foarte frecventată de români. Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată, iar sute de oameni au fost văzuţi fugind şi ţipând. Poliţia este acolo şi le-a cerut persoanelor să se adăpostească. Există zvonuri că oamenii ar fi văzut şi o bombă şi chiar că un camion ar fi lovit pietonii. De teamă, mulţi oameni s-au refugiat în pub-uri.

Poliția se teme să nu existe o busculadă care să agraveze situația.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care oamenii au fost evacuați, însă potrivit primelor informații focuri de armă s-au auzit din zonă, iar martorii au văzut și urme de sânge.

O româncă din Londra a afirmat faptul că oamenii s-au refugiat în cele mai apropiate clădiri, potrivit celor de la Antena 3.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri