Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Alertă în inima Londrei! Stația de metrou Circus Oxford a fost evacuată de urgență! Oamenii, sfătuiți să se ascundă în clădiri

Panică în centrul Londrei. Poliția metropolitană a cerut oamenilor care erau în stația de metrou Circus Oxford să o evacueze de urgență.

Panică în centrul Londrei. Poliția metropolitană a cerut oamenilor care erau în stația de metrou Circus Oxford să o evacueze de urgență.

UPDATE ORA 20:37 Incidentul care vineri seară a mobilizat poliția londoneză în plin Black Friday pe Oxford Street, marea arteră comercială a capitalei britanice, s-a încheiat, au anunțat autoritățile, infirmând astfel că în zonă ar fi avut loc un atac terorist, cum se anunțase inițial, informează agențiile internaționale de presă.

UPDATE 20:08 Poliția britanică a anunțat că deocamdată nu a descoperit indicii privind focuri de armă care ar fi fost trase în zona a două stații de metrou londoneze și nici victime sau suspecți ale unui asemenea incident pentru care a fost alertată vineri după amiază și care a provocat panică în centrul capitalei britanice, informează agențiile internaționale de presă.

UPDATE: Un bărbat înarmat cu o mitralieră ar fi deschis focul asupra oamenilor aflaţi în centrul capitalei britanice, în zona Oxford Street, foarte frecventată de români. Staţia de metrou Oxford Circus a fost evacuată, iar sute de oameni au fost văzuţi fugind şi ţipând. Poliţia este acolo şi le-a cerut persoanelor să se adăpostească. Există zvonuri că oamenii ar fi văzut şi o bombă şi chiar că un camion ar fi lovit pietonii. De teamă, mulţi oameni s-au refugiat în pub-uri.

Poliția se teme să nu existe o busculadă care să agraveze situația.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care oamenii au fost evacuați, însă potrivit primelor informații focuri de armă s-au auzit din zonă, iar martorii au văzut și urme de sânge.

O româncă din Londra a afirmat faptul că oamenii s-au refugiat în cele mai apropiate clădiri, potrivit celor de la Antena 3.

Recomandari