Antena Căutare

Alertă în toată lumea! Un nou VIRUS MORTAL face ravagii! Zeci de persoane s-au îmbolnăvit în câteva zile

Potrivit primelor date oficiale 12 persoane și-au pierdut viața, iar alte 25 sunt într-o stare foarte gravă. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirmat existența acestui virus în Liberia

Potrivit primelor date oficiale 12 persoane și-au pierdut viața, iar alte 25 sunt într-o stare foarte gravă. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirmat existența acestui virus în Liberia.

Statul african este locul în care Ebola a făcut ravagii, iar unele dintre simptome ale noii boli sunt asemănătoare cu cele care au decimat populația mai multor localități liberiene. Potrivit medicilor, virusul care se răspândește cu mare rapiditate.

Tânără de 17 ani, ucisă de rujeolă! România e cuprinsă de panică, după 21 de oameni au murit din cauza virusului.

OMS a anunțat că virusul nu este Ebola, în ciuda unor simptome asemănătoare, vomitat, diaree, dureri abdominale și slăbiciune, și nu este nici febră Lassa, un alt virus cunoscut prezent în regiune.

VIRUSUL ZIKA lovește din nou! Argentina a înregistrat primul deces al unui bebeluș...

Un caz absolut șocant raportat la Ministerul Sănătății din Liberia s-a consumat în capitala Monrovia: Un bărbat din localitatea Sinoe a ajuns la un parastas din capitală. Omul prezenta simptomele acestui virus neobișnuit, iar în câteva zile și-a pierdut viața. La scurt timp, iubita acestuia s-a îmbolnăvit și a murit, la rându-i, în scurt timp.

Imagini dramatice surprinse în statul american Washington, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la scurt timp d... E oficial. Banca Angliei renunță la bancnotele de 5 lire sterline. Vineri este ultima zi în care pot fi folosite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x