Alertă! Măsuri de urgență în Budapesta. Dronele au invadat spațiul aerian

Mai multe drone au zburat timp de o oră în jurul aeroportului Liszt Ferenc, din Budapesta. În total 21 de zboruri au înregistrat întârzieri din acest motiv.

Mai multe drone au zburat timp de o oră în jurul aeroportului Liszt Ferenc, din Budapesta. În total 21 de zboruri au înregistrat întârzieri din acest motiv.

Luni seară şi marţi seară, traficul aerian pe aeroportul Liszt Ferenc, din Budapesta a fost perturbat din cauza mai multor drone care au zburat timp de o oră în jurul acestuia.

Timp de 23 de minute, aterizările şi decolările pe aeroportul Liszt Ferenc au fost suspendate. Marţi, două drone au zburat în jurul aeroportului mai mult de o oră, provocând astfel perturbări ale traficului aerian şi sistarea operaţiunilor timp de 30 de minute.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri