Alertă! Măsuri de urgență în Budapesta. Dronele au invadat spațiul aerian

Mai multe drone au zburat timp de o oră în jurul aeroportului Liszt Ferenc, din Budapesta. În total 21 de zboruri au înregistrat întârzieri din acest motiv.

Mai multe drone au zburat timp de o oră în jurul aeroportului Liszt Ferenc, din Budapesta. În total 21 de zboruri au înregistrat întârzieri din acest motiv.

Luni seară şi marţi seară, traficul aerian pe aeroportul Liszt Ferenc, din Budapesta a fost perturbat din cauza mai multor drone care au zburat timp de o oră în jurul acestuia.

Timp de 23 de minute, aterizările şi decolările pe aeroportul Liszt Ferenc au fost suspendate. Marţi, două drone au zburat în jurul aeroportului mai mult de o oră, provocând astfel perturbări ale traficului aerian şi sistarea operaţiunilor timp de 30 de minute.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri