Antena Căutare

Alertă! Ucraina trimite trupe la granița cu Moldova!

În tot acest timp, reprezentanții NATO au decis să ia măsuri suplimentare pentru apărarea statelor membre aflate în Europa de Est.

În tot acest timp, reprezentanții NATO au decis să ia măsuri suplimentare pentru apărarea statelor membre aflate în Europa de Est, scrie observator.tv.

Șefii Executivului de la Kiev au decis să trimită mai multe trupe armate la granița cu Rusia, dar și la cea cu Republica Moldova. Liderii ucrainieni au luat această măsură pentru a împiedica pătrunderea separatiștilor care încearcă să intre pe teritoriul vecinilor de la Est în această perioadă.

Situația este foarte tensionată devreme ce reprezentați ai NATO au hotărât la rândul lor să ia măsuri suplimentare pentru apărarea statelor membre ale alianței care se află în Europa de Est.

Povestea unei regine moderne: Letizia Ortiz, tânăra din popor, divorţată, care va domni peste Spania... Condamnat la închisoare pentru contrabandă cu... fosile de dinozauri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x