Antena Căutare

Alte două cazuri de covid-19 în echipa de campanie a lui Trump care au participat la organizarea mitingului de la Tulsa; bilanţul bolnavilor creşte la opt

Încă doi membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump care au participat la organizarea mitingului său de la Tulsa, în Oklahoma, au fost testaţi pozitiv cu covid-19, a anunţat echipa, relatează AFP.

Cele două persoane au fost prezente la miting, ”dar au purtat măşti tot timpul” reuniunii, a declarat luni un purtător de cuvânt al echipei de campanie a preşedintelui american, Tim Murtaugh.

”Imediat ce s-au aflat rezultatele, proceduri de carantină şi urmărire au fost implementate imediat”, a adăugat el.

Cu câteva ore înaintea mitingului, sâmbătă seara, echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că şase membri ai săi au fost testaţi pozitiv cu covid-19.

Organizarea acestui miting a provocat o polemică aprigă, în contextul în care numeroşi americani sunt îngrijoraţi de consecinţele sanitare ale unei asemenea mulţimi, din cauza nerespectării distanţării sociale.

Sursa : news.ro

India şi China convin să se dezangajeze la frontieră, anunţă New Delhi... Medicii din Italia, avertisment de ultimă oră: ”Pericolul unui al doilea val de coronavirus este iminent!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x