Antena Căutare

Alunecările de teren din China fac ravagii! Opt morți, 19 dispăruți și case îngropate la o adâncime de 15 metri

Numărul persoanelor decedate după alunecarea de teren produsă miercuri într-un sat din estul Chinei, în provincia Zhejiang, a ajuns la opt, au anunțat sâmbătă dimineață autoritățile locale, potrivit Xinhua News, citat de Agerpres. Nouăsprezece persoane sunt date dispărute.

Numărul persoanelor decedate după alunecarea de teren produsă miercuri într-un sat din estul Chinei, în provincia Zhejiang, a ajuns la opt, au anunțat sâmbătă dimineață autoritățile locale, potrivit Xinhua News, citat de Agerpres. Nouăsprezece persoane sunt date dispărute.

Furtunile declanșate de taifunul Megi au produs alunecarea a circa 350.000 de metri cubi de pământ care au acoperit, miercuri, 20 de case din satul Sucun din districtul Suichang. Peste 1.460 de locuitori au fost relocați.

Casele au fost îngropate la o adâncime medie de 15 metri, mai arată Xinhua citând surse din cadrul autorităților locale.

Ploile torențiale au îngreunat operațiunile de căutare a victimelor.

Peste 4.000 de persoane, 43 de detectoare de semne de viață, patru drone și 180 de excavatoare și vehicule de salvare sunt folosite la operațiunile de căutare a supraviețuitorilor

La doar trei ani, un băiețel a devenit milionar! A câștigat marele premiu la loto: "Am sărit în aer de bucurie"... Atenție, părinți! Un bebeluș a murit, după ce s-a jucat cu un obiect banal. Toți îl avem în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x