Antena Căutare

Amanta unui parlamentar britanic, cel mai bun spion rus din ultimii 30 de ani

Un fost agent KGB sustine ca fosta asistenta si amanta a parlamentarului britanic Mike Hancock, Katia Zatuliveter, in varsta de 26 de ani, este cel mai bun spion rus din ultimele trei decenii, informeaza cotidianul Daily Express.

Fostul agent KGB Oleg Gordievski (73 de ani), care a fugit in Marea acum mai bine de 25 de ani cu ajutorul MI6 (Serviciul britanic de informatii externe), a declarat ca Zatuliveter s-a folosit de relatia ei de patru ani cu Hancock pentru a transmite Moscovei secrete militare britanice.

"Timp de patru ani ea a copiat documente militare si le-a dus la ambasada. Practic, ea a dezarmat Marea Britanie in fata Rusiei", a declarat Gordievski, adaugand ca "este o infractiune mare, imposibil de dovedit legal. Cred ca va fi expulzata din Marea Britanie".

De asemenea, fostul KGB-ist a precizat ca in afara de relatia sa cu Hancock si un lider al NATO, Zatuliveter a avut o idila si cu "un diplomat olandez atragator", in 2004, si, mai tarziu, cu un oficial al ONU.

Foto: news.sky.com

Seismul din Turcia: Bilantul negru a ajuns la 459 de morti, autoritatile accepta ajutor international... Facebook va construi un centru de prelucrare a datelor langa Cercul Polar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x