Antena Căutare

Ambasada României la Roma întreprinde măsuri pentru a afla informaţii suplimentare în cazul bărbatului confirmat cu coronavirus, după ce s-a întors din România

Autorităţile române au transmis, marţi, că Ambasada României la Roma întreprinde măsuri pentru a afla informaţii suplimentare în cazul bărbatului confirmat cu coronavirus în Italia, la Rimini, după ce s-a întors din România.

”Cu privire la informaţiile vehiculate în mass-media referitoare la confirmarea unui caz de infecţie cu COVID-19 în Italia, Rimini, MAE, prin intermediul Ambasadei României la Roma, a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru obtinerea unor informaţii suplimentare, inclusiv cetăţenia pacientului şi cu privire la eventuala şedere a acestuia pe teritoriul României”, a transmis, marţi, Grupul de Comunicare Strategică, format din reprezentanţii mai multor instituţii.

Sursa citată a precizat că, în baza informaţiilor obţinute, vor fi întreprinse măsurile necesare pe teritoriul României.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani se numără între noile cazuri confirmate în regiunea italiană Emilia-Romagna. Potrivit presei din peninsulă, el revenise de câteva zile din România.

Sursa : news.ro

Catalonia a confirmat primul caz de Covid-19... Cel mai bătrân bărbat din lume a murit. Watanabe nu mai mânca, avea febră şi probleme de respiraţie. Un român ocupă acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x