Antena Căutare

Ambulanță spulberată de tren, după o greșeală a șoferului. Cei doi medici au murit pe loc. Imagini șocante!

O greșeală urmată de panică a șoferului i-a costat viața. O ambulanță a fost spulberată de un tren, la o trecere de cale ferată din Polonia.  

O greșeală urmată de panică a șoferului i-a costat viața. O ambulanță a fost spulberată de un tren, la o trecere de cale ferată din Polonia.

Cumplitul accident a fost filmat de camerele de supraveghere montate la trecerea de cale ferată. Șoferul, probabil speriat, face greșeală după greșeală, după ce bariera coboară înainte de a putea ieși de pe liniile de cale ferată.

În timp ce acesta încearcă să întoarcă ambulanța, mașina este lovită frontal de un tren. Doi medici au murit, șoferul este în comă.

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Puszczykow, din vestul Poloniei.

Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere instalate la un punct de trecere a căii ferate din orașul Puszczykow, din vestul Poloniei.

„Îmi răpește fiica, bucată cu bucată”. Mărturiile cutremurătoare ale unei mame care-și vede fetița murind: „La final, va... Momentul în care o gimnastă își rupe ambele picioare în timpul unei concurs! Mesajul făcut public de pe patul de spital:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x