Antena Căutare

Americanii sunt pregătiţi de luptă: Îşi aduc delfinii soldaţi în Marea Neagră

Delfinii şi leii de mare din Marina Statelor Unite se pregătesc pentru o călătorie de mii de kilometri, până în Marea Neagră, unde vor participa la exerciţiile militare comune NATO-Ucraina.

dolphindreamteam.com

Delfinii şi leii de mare din Marina Statelor Unite se pregătesc pentru o călătorie de mii de kilometri, până în Marea Neagră, unde vor participa la exerciţiile militare comune NATO-Ucraina, relatează Russia Today.

20 de delfini şi 10 lei de mare vor fi transportaţi cu avionul, de la o bază militară din San Diego, special pentru exerciţiile desfăşurate de NATO în apropierea ţării noastre.

Animalele vor fi staţionate aici între una şi două săptămâni şi vor ajuta la testarea unui nou sistem antiradar, conceput pentru a induce în eroare sonarele inamicilor.

De asemenea, delfinii şi leii de mare sunt antrenaţi să detecteze minele şi scafandrii adversarilor în luptă. Americanii au pregătit şi noi armuri pentru soldaţii din lumea necuvântătoarelor.

Grecii vor primi maşini de lux de la stat, într-o tombolă excentrică... Metodă ecologică de livrare a corespondenţei, într-un oraș din Germania...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x