Antena Căutare

Americanii sunt pregătiţi de luptă: Îşi aduc delfinii soldaţi în Marea Neagră

Delfinii şi leii de mare din Marina Statelor Unite se pregătesc pentru o călătorie de mii de kilometri, până în Marea Neagră, unde vor participa la exerciţiile militare comune NATO-Ucraina.

dolphindreamteam.com

Delfinii şi leii de mare din Marina Statelor Unite se pregătesc pentru o călătorie de mii de kilometri, până în Marea Neagră, unde vor participa la exerciţiile militare comune NATO-Ucraina, relatează Russia Today.

20 de delfini şi 10 lei de mare vor fi transportaţi cu avionul, de la o bază militară din San Diego, special pentru exerciţiile desfăşurate de NATO în apropierea ţării noastre.

Animalele vor fi staţionate aici între una şi două săptămâni şi vor ajuta la testarea unui nou sistem antiradar, conceput pentru a induce în eroare sonarele inamicilor.

De asemenea, delfinii şi leii de mare sunt antrenaţi să detecteze minele şi scafandrii adversarilor în luptă. Americanii au pregătit şi noi armuri pentru soldaţii din lumea necuvântătoarelor.

Grecii vor primi maşini de lux de la stat, într-o tombolă excentrică... Metodă ecologică de livrare a corespondenţei, într-un oraș din Germania...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x