Antena Căutare

Se analizează reintroducerea SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU. S-ar putea întâmpla mai repede decât am crede!

Cu ocazia ceremoniei de predare a două avioane de vânătoare MiG-29 modernizate, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a făcut un anunț suprinzător: se examinează examinează reintroducerea unui serviciu militar obligatoriu de 3 sau 6 luni începând din 2020-2021.

Se analizează reintroducerea SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU. S-ar putea întâmpla mai repede decât am crede!
stagiu militar

Cu ocazia ceremoniei de predare a două avioane de vânătoare MiG-29 modernizate, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a făcut un anunț suprinzător: se examinează reintroducerea serviciului militar obligatoriu de 3 sau 6 luni, începând din 2020-2021.

Anunțul făcut de președintele Vucic a surprins prin rapiditatea cu care se dorește punerea în aplicare a proiectului. Totul depinde de analizele şi evaluările Ministerului Apărării, precum şi de finanţarea disponibilă, a indicat el.

Serbia va continua să-şi întărească forţele armate şi va achiziţiona armament şi sisteme radar de vârf până la sfârşitul lui 2019 şi începutul lui 2020, a declarat marţi preşedintele Aleksandar Vucic.

„Nimeni nu va putea să obţină arme atât de moderne în condiţii atât de favorabile precum cele pe care le-am obţinut noi mulţumită prietenilor noştri din conducerea Rusiei”, a declarat acesta, cu ocazia ceremoniei de predare a două avioane de vânătoare MiG-29 modernizate, achiziţionate din Rusia.

Protest extrem: De ce au intrat mai mulți artiști în GREVA FOAMEI? Oamenii sunt îndemnați să se alăture cauzei lor... Avertisment ÎNFIORĂTOR! Un CUTREMUR DEVASTATOR se poate produce în orice clipă, în urma unei activități seismice îngrijo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x