Antena Căutare

Anarhie in Jamaica: Politia, in razboi cu bandele mafiote

Guvernul jamaican a instaurat starea de urgenta la Kingston. Fortele de ordine se lupta cu bandele inarmate ale traficantilor de stupefiante, care incearca sa impiedice extradarea in Statele Unite a unui lider al mafiei drogurilor, relateaza AFP.

"Toti locuitorii cinstiti, care respecta legea, sunt invitati sa paraseasca imediat cartierele Tivoli Gardens si Denham Town", unde au loc confruntarile, a anuntat politia.

In cursul zilei de ieri, un politist si un civil au fost raniti, iar trei comisariate de politie au fost atacate de sustinatorii lui Christopher "Dudus" Coke.
Duminica seara, "numerosi membri ai mai multor bande provenite din intreaga insula s-au alaturat elementelor criminale din Tivoli Gardens", pentru a-l proteja pe Coke, care risca sa fie extradat in SUA.

Bandele din Kingston au inceput joi sa ridice baricade si au transferat arme in capitala, pregatindu-se sa impiedice extradarea lui Coke.

Christopher "Dudus" Coke, in varsta de 42 de ani, este acuzat ca a condus banda Shower Posse, cea mai importanta organizatie de trafic de droguri si arme din insula cu 2,8 milioane de locuitori.

Autoritatile americane afirma ca banda are ramificatii la New York, dar si in restul Statelor Unite, unde livreaza cantitati mari de droguri.

Imaginea costa: Gordon Brown ar putea castiga peste 80.000 de euro pe discurs... Insotitorii de zbor ai British Airways, in greva. Mai multe zboruri, anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x