Căutare Live

Angajat al consulatului Rusiei la New York, găsit mort

Un angajat al consulatului Rusiei la New York a fost găsit mort, cu o rană la cap, marţi dimineaţa, fără să se ştie încă exact cauza decesului său, relatează AFP

Un angajat al consulatului Rusiei la New York a fost găsit mort, cu o rană la cap, marţi dimineaţa, fără să se ştie încă exact cauza decesului său, relatează AFP.

Angajatul respectiv - responsabil de securitatea consulatului - a fost găsit fără cunoştinţă marţi, cu puţin înainte de ora 07:00, în incinta consulatului, un imobil impunător situat pe strada 91, foarte aproape de Central Park, a indicat un purtător de cuvânt al poliţiei newyorkeze.

În acest stadiu al anchetei, nu se ia în calcul deocamdată ipoteza unui act criminal. Poliţia aşteaptă rezultatele examinării medicului legist asupra cauzelor exacte ale acestui deces.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 63 de ani - a cărui identitate nu a fost dezvăluită pentru moment - avea o stare a sănătăţii precară, a indicat o sursă din anturajul poliţiei.

Sursă: Agerpres

ALEGERI SUA. Mesajul emoționant al frumoasei Chelsea Clinton pentru mama ei, Hillary: „Mama, ca de obicei,...”... ALEGERI SUA. E oficial. Secţiile de vot s-au închis pe tot teritoriul Americii...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri