Antena Căutare

Angajaţii unei companii din domeniul imobiliar, surprinşi cu bonusuri de aproximativ 10 milioane de dolari

Un număr de 198 de angajaţi ai unei companii americane din domeniul imobiliar au primit, la o petrecere de Sărbători, bonusuri în valoare totală de aproximativ 10 milioane de dolari.

Bonusurile date de St. John Properties au variat de la 100 la 270.000 de dolari. „Când am deschis plicul, nu mi-a venit să cred ce văd. Sunt încă în şoc. Îţi schimbă cu adevărat viaţa”, a declarat Stephanie Ridgway, assistant project manager, pentru CNN. Ea lucrează de 14 ani pentru firmă şi a spus că va folosi banii pentru educaţia copiilor.

Preşedintele St. John Properties, Lawrence Maykrantz, a explicat că şi-a atins obiectivele şi „am vrut să facem ceva pentru a le mulţumi angajaţilor pentru că ne-au ajutat şi am vrut să facem ceva mare”.

Fiecare angajat a primit bani în funcţie de anii petrecuţi în companie. Cea mai mică sumă, de 100 de dolari, i-a revenit unui bărbat care tocmai a fost angajat şi nici nu a început încă lucrul. Cel mai mare bonus a fost de 270.000 de dolari.

Sursa : news.ro

Mii de reclame politice au dispărut din arhiva publică a Facebook, cu puţin înainte de alegerile generale din Marea Brit... Lună de miere de coșmar! Doi tineri proaspăt căsătoriți, surprinși de erupția vulcanică: ”Mamă, am suferit arsuri serioa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x