Antena Căutare

Angela Merkel si Vladimir Putina, disputa pe tema grupului Pussy Riot

Angela Merkel a reusit sa-l supere pe Vladimir Putin. Cancelarul German a spus in timpul intalnirii cu presedintele rus ca pedepsele pe care le-au primit fetele de la Pussy Riot i se par prea mari. Vizibil iritat Vladimir Putin i-a replicat ca n-ar trebui sa sustina persoane cu porniri antisemite, facand referire la faptul ca artistele au spanzurat o papusa care simboliza un evreu

"Maica Domnului, scapa-ne de Putin!" acesta a fost mesajul "rugaciunii punk" pe care fetele de la Pussy Riot au spus-o in cea mai mare catedrala din Moscova. Pentru videoclipul postat pe internet, doua membre ale trupei au primit cate doi de inchisoare, o pedeapsa prea aspra, a lasat sa se inteleaga cancelarul Germaniei.

"Am vorbit atunci despre situatia civila din Rusia si mi-am exprimat ingrijorarea in legatura cu anumite legi. Cred ca trebuie sa vorbim deschis si sincer despre aceste probleme. Si, desigur, acest dialog este o conditie prealabila pentru a ne intelege unul pe celalalt si pentru a identifica adevaratele conflicte", a declarat Angela Merkel.

Vizibil deranjat, presedintele rus i-a raspuns imediat.

"Aceleasi membre alte trupei Pussy Riot sau cel putin una dintre ele a atarnat intr-un supermarket din Moscova trei papusi pe care erau inscriptionate cuvintele <>, <> si inca ceva asemanator. Era un apel ca Moscova sa scape de acesti oameni!"

Tocmai din aceasta cauza sentintele primite de cantarete nu sunt prea mari, considera Vladimir Putin.

"Eu cred ca acest lucru reprezinta un focar antisemit. Si eu cred ca noi trebuie sa intelegem cu ce fel de oameni avem de-a face. Nu cred ca Germania de azi ar trebui sa sprijine antisemitismul", a completat Putin.

Cele trei membre ale trupei au fost condamnate in luna august pentru "huliganism" si "incitare la ura religioasa", dar luna trecuta una dintre ele a fost eliberata.

UPDATE! Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus de israelieni... Accident tragic in Egipt! Cel putin 47 de copii si-au pierdut viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x