Antena Căutare

Angela Merkel si Francois Hollande, disensiuni pe teme economice la summitul liderilor UE

Angela Merkel si Francois Hollande au fost surprinsi la summitul liderilor de la Bruxelles in timp ce se certau. Imaginile au fost difuzate fara sunet, dar este evident ca cei doi aveau o discutie in contradictoriu.

De cand a devenit presedintele Frantei, Francois Hollande s-a inteles bine cu cancelarul german. Acum, se pare ca cei doi lideri nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda. Inainte de inceperea reuniunii de la Bruxelles, presedintele francez a cerut Berlinului sa accepte deciziile luate in iunie de liderii din zona euro.

In cele din urma, la Bruxelles s-a ajuns la un compromis asupra calendarului si extinderii supervizarii bancare in zona euro, in legatura cu care existau disensiuni intre Franta si Germania.

Angela Merkel a reusit sa obtine o aplicare graduala a mecanismului in Germania, iar Francois Hollande si-a impus cerinta de a extinde supervizarea la toate cele 6.000 de banci din zona euro.

O tanara cersetoare romanca, subiect de documentar pentru finlandezi... Cei 27 de sefi de stat si de guverne din UE sunt invitati sa ridice Premiul Nobel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x