Antena Căutare

ANSVSA: Carnea cu dioxina din Germania nu a ajuns in Romania

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a primit de curand lamuriri din partea Germaniei privind scandalul dioxinei. Germania a precizat ca nu a exportat in tara noastra carne de porc cu un nivel ridicat de dioxina, iar reprezentantii ANSVSA spun ca nu exista acest pericol in tara noastra.


De cealalta parte, furajele pe care le-au consumat animalele contineau un nivel alarmant de dioxina. Germania a precizat insa ca nu a exportat in tara noastra carne de porc cu un nivel ridicat de dioxina, iar reprezentantii ANSVSA spun ca nu exista acest pericol in tara noastra, anunta realitatea.net.

In Germania insa, s-a hotarat sacrificarea a sute de porci contaminati cu un nivel ridicat de dioxina. Pana in prezent, numai ouale au prezentat un nivel de dioxina superior limitei autorizate.

Scandalul a inceput cu pasari si oua contaminate cu dioxina. Peste 550 de ferme de pui sunt in continuare inchise. Coreea de Sud a suspendat importurile de porci din Germania, dar Uniunea Europeana sustine ca o astfel de masura este exagerata in acest moment.

Noul Guvern al Rep. Moldova, prezentat in cadrul unei sedinte a Parlamentului... Incendiu la o inchisoare din Tunisia: Peste 40 de morti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x