Căutare Live

ANSVSA: Carnea cu dioxina din Germania nu a ajuns in Romania

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a primit de curand lamuriri din partea Germaniei privind scandalul dioxinei. Germania a precizat ca nu a exportat in tara noastra carne de porc cu un nivel ridicat de dioxina, iar reprezentantii ANSVSA spun ca nu exista acest pericol in tara noastra.


De cealalta parte, furajele pe care le-au consumat animalele contineau un nivel alarmant de dioxina. Germania a precizat insa ca nu a exportat in tara noastra carne de porc cu un nivel ridicat de dioxina, iar reprezentantii ANSVSA spun ca nu exista acest pericol in tara noastra, anunta realitatea.net.

In Germania insa, s-a hotarat sacrificarea a sute de porci contaminati cu un nivel ridicat de dioxina. Pana in prezent, numai ouale au prezentat un nivel de dioxina superior limitei autorizate.

Scandalul a inceput cu pasari si oua contaminate cu dioxina. Peste 550 de ferme de pui sunt in continuare inchise. Coreea de Sud a suspendat importurile de porci din Germania, dar Uniunea Europeana sustine ca o astfel de masura este exagerata in acest moment.

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Cetatenii UE ar putea calatori fara viza in Rusia din 2011...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri