Antena Căutare

Anunt oficial: Situatia medicala a lui Hugo Chavez este stabila

Hugo Chavez se afla intr-o „stare stabila” si primeste in continuare tratament intr-un spital din Cuba, relateaza Associated Press. Informatia a fost transmisa de reprezentantii guvernului de la Caracas, dupa ce aparusera mai multe speculatii referitoare la starea de sanatate a presedintelui, care sufera de o infectie respiratorie severa.

Ministrul Informatiilor din Venezuela, Ernesto Villegas, a declarat ca Executivul este „in contact permanent” cu medicii care il ingrijesc pe Chavez si cu rudele care au mers cu el in Cuba. „Presedintele este intr-o stare stabila, referitor la ce s-a mentionati in cele mai noi relatari. I se administreaza constant si riguros un tratament, iar pacientul il asimileaza”, a mai precizat ministrul intr-o interventie televizata.

Nu au fost oferite detalii despre tratamentul pe care il primeste Hugo Chavez, Guvernul spunand doar ca presedintele are o problema respiratorie.

Hugo Chavez a castigat un nou mandat de presedinte, iar joia aceasta este programata ceremonia de depunere a juramantului.

Oficialii de la Caracas spun ca politicanul isi poate pastra functia chiar si fara sa depuna din nou juramantul, urmand sa amane aceasta fromalitate.

Foto: Hepta

Obama l-a nominalizat pe John Brennan ca viitor director al CIA... David Cameron vrea sa limiteze accesul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x