Imagini tulburătoare! Apa unui râu s-a transformat în sânge! Motivul este uluitor! Autoritățile au intervenit de urgență

Apa unui râu din apropiere de granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud a devenit roșie, după ce a fost poluată cu sânge de porc. Autoritățile locale susțin că au luat măsuri de urgență pentru a preveni extinderea poluării.

Râul Imjin dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, plin de sânge.

Peste 47.000 de porci au fost sacrificați în Coreea de Sud, într-o încercare de a opri răspândirea pestei porcine africane. Ploile abundente au făcut ca sângele să curgă dintr-un loc în care au fost înmormântate animalele într-un afluent al râului Imjin.

Autoritățile locale au transmis că nu există pericolul că sângele scurs în apă ar putea provoca răspândirea pestei porcine africane către alte animale din categoriile risc, spunând că porcii au fost deja dezinfectați înainte de a fi sacrificați.

De asemenea, autoritățile susțin că au fost luate măsuri de urgență pentru a preveni extinderea poluării.

Operațiunea de sacrificare a porcilor a fost a avut loc în weekend, iar carcasele de porc ar fi fost lăsate în mai multe camioane într-un loc din apropierea frontierei cu Coreea de Nord. Acest lucru s-a întâmplat din cauza unor întârzieri înregistrate la producția de containere de plastic în care urmau să fie băgate carcasele de porc, înainte de a fi îngropate.

Pesta porcină africană este extrem de contagioasă și incurabilă, cu o rată de supraviețuire aproape zero pentru porcii infectați, dar nu este periculoasă pentru oameni.

O mare parte din Asia a fost afectată de pesta porcină africană, inclusiv China, Vietnam și Filipine. Aproximativ 1,2 milioane de porci au fost sacrificați doar în China.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri