Antena Căutare

Aplicatiile online, cele mai noi arme folosite de pedofili

Aplicatiile folosite pentru a comunica pe internet sunt cele mai noi arme folosite de pedofili. Aceasta este concluzia unui reportaj CNN. Adolescentii folosesc aceste programe ca sa socializeze cu necunoscuti si de multe ori impartasesc informatii personale sau poze, unele indecente.

"In ce stat locuiesti?" si "Cum arati?". Asa a inceput conversatia dintre o adolescenta de 14 ani si un strain. In numai cateva minute, discutia a capatat conotatii sexuale. Din pacate, astfel de situatii sunt des intalnite. Si greu de stapanit. Adolescentii folosesc aceste aplicatii tocmai pentru ca parintii lor nu le verifica sii ajung, fara voia lor, sa satisfaca nevoile bolnave ale pedofililor.

Pozele indecente sunt combustibilul care ii motiveaza pe pedofili pana il intalnesc in viata reala pe copil. Insa drumul are doua sensuri. Aplicatiile prin intermediul carora pedofilii fac rost de "combustibil" sunt folosite si de politisti ca sa-i prinda.

Doar in statul Colorado, peste 500 de persoane au fost arestate in ultimii opt ani, fiind prinse in flagrant in timp ce incercau sa acosteze adolescenti cu care planuiau sa aiba relatii sexuale.

foto: helpforinternetaddictions.com

Grecia: Parlamentul a adoptat un nou buget de austeritate pentru 2013... Companiile aeriene ar putea fi scutite de taxa europeana pentru emisiile de dioxid de carbon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x