Apple a ramas fara seful mare: Steve Jobs a renuntat la functie!

Gigantul IT Apple a anuntat miercuri seara faptul ca Steve Jobs a renuntat la functia suprema de conducere in companie, locul acestuia urmand a fi luat de adjunctul sau de pana ieri, Tim Cook.

Jobs va ramane insa presedintele Consiliului de Administratie Apple, o functie oarecum onorifica, insa importanta. In varsta de 56 de ani, Jobs sufera de mai mult timp de cancer de pancreas, iar in 2009 a facut un transplant de ficat.

Jobs a participat direct la la lansarea tabletei iPad 2, la inceputul lunii martie 2011.

Dupa anuntul de miercuri seara, actiunile Apple au scazut cu 7%, insa acestea au inceput sa-si revina dupa ce s-a aflat ca gigantul IT are un plan bine pus la punct legat de conducerea companiei.

Tim Cook (foto stanga) are 50 de ani, se afla in interiorul Apple din 1998 si in ultimii ani a fost adjunctul lui Jobs.

2011/08/25//360386-cook_jobs.jpg

"Intotdeauna am spus ca daca va veni o zi in care nu mai pot sa-mi exercit bine functia voi fi primul care va anunta acest lucru. Din pacate aceasta zi a venit. Cred sincer ca zilele bune ale Apple vor veni de acum incolo si voi sta alaturi de companie in noul drum", se arata in scrisoarea publica adresata de Jobs.

Foto: moxiebird.com

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri