Antena Căutare

Aproximativ zece copii au fost ucişi în urma atacului de la Nisa

Primarul Nisei, Christian Estrosi, a declarat că “circa 10 copii” se numără printre cei 84 de oameni care au fost ucişi joi seara la Nisa, relatează BFMTV.

Primarul Nisei, Christian Estrosi, a declarat că aproximativ 10 copii se numără printre cei 84 de oameni care au fost ucişi joi seara la Nisa, relatează BFMTV.

Cel puţin 84 de persoane şi-au piedut viaţa și peste 150 de oameni au fost răniţiatacului terorist comis joi noapte, la Nisa, unde un camion a intrat cu viteză în mulţimea strânsă pentru a vedea focurile de artificii pe celebra Promenade des Anglais. 18 dintre ei sunt în stare critică.

Doi cetăţeni români au fost răniţi în urma atacului comis la Nisa, iar în prezent sunt spitalizaţi în oraşul francez, a anunţat, vineri, ministrul român de Externe, Lazăr Comănescu.

Spitalele din Nisa au făcut apel către populaţie să doneze sânge pentru răniţi Spitalele din Nisa au făcut apel către populaţie să doneze sânge pentru răniţii în urma atacului comis de un bărbat de origine tunisiană de Ziua Naţională a Franţei, relatează AFP. Centrele de donare se deschid la ora locală 9.30 (10.30 ora României).

Suspectul ucis după atacul de la Nisa era cunoscut forţelor de ordine pentru infracţiuni mici înainte de masacru şi nu era suspect de terorism, relatează Le Parisien.

Născut în Franţa, în 1985, bărbatul nu era urmărit de serviciile de securitate sub suspiciune de extremism. Cartea sa de identitate a fost găsită în camion. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul este de origine tunisiană.

Mesajul cutremurător primit de Dan Negru în miez de noapte! Unul dintre prieteni, prezent la tragedia de la Nisa... Sânge pe steagul Franței! Imagini înfiorătoare, "OROARE" și "ȘOC": Atentatul de la Nisa, relatat pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x