Antena Căutare

Arnold Schwarzenegger a discutat pe Twitter cu Dmitri Medvedev

Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a facut schimb de mesaje pe Twitter cu presedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa in Moscova, duminica, pentru o vizita consacrata dezvoltarii noilor tehnologii, se poate vedea pe reteaua sociala, potrivit AFP

"Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasa. Nerabdator sa-l vad pe presedintele Medvedev", a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e.

"Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Astept sa va intalnesc, precum si delegatia dumneavoastra, la Skolkovo", locul ales pentru crearea unei Silicon Valley in apropiere de Moscova, a raspuns Dmitri Medvedev.

Arnold Schwarzenegger a fost invitat in Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat in iunie Silicon Valley - centrul nevralgic al inaltei tehnologii din California - si si-a exprimat dorinta de a crea un centru de excelenta comparabil in regiunea Moscovei.

Guvernatorul statului California, insotit de o delegatie de companii precum Google, Intel si Microsoft, urmeaza sa se intalneasca cu presedintele rus si sa se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.

Sursa: jurnalul.ro

Pedepse drastice pentru poluarea Dunarii cu noroi toxic... Trei disparuti, dupa ce o nava a naufragiat in Marea Neagra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x