Antena Căutare

"Așa arată agonia!" Un băiețel sirian scos de sub dărâmături refuză să se dezlipească de salvatorul său. Cum se îndepărtează, începe să plângă. Imaginile îți rup sufletul

Un material video impresionant arată cum un băiețel de câțiva anișori, scos de sub dărâmăturile clădirilor, provocate de bombardamentele din Siria, nu vrea să se despartă de salvatorul său.

Un material video impresionant arată cum un băiețel de câțiva anișori, scos de sub dărâmăturile clădirilor, provocate de bombardamentele din Siria, nu vrea să se despartă de salvatorul său.

Traumatizat, copilul refuză să dea drumul halatului asistentului medical care i-a îngrijit rănile provocate de explozie, potrivit Daily Mail. De fiecare dată când bărbatul încearcă să se îndeparteze, copilul începe să plângă, speriat.

Alături se află și fratele băiețelului. Cei doi au fost prinși sub dărâmături, după ce casa în care locuiau a fost lovita de un atac aerian devastator.

Imaginile au fost surprinse și publicate pe Internet de Societatea Medicală Americană din Siria, care a scris pe rețelele de socializare că băiețelul a fost adus la clinica medicală din Alep pe 30 septembrie. „Așa arată agonia copiilor din Siria”, au adăugat medicii la descrierea materialului video.

Mai mulți copii au fost salvați în mod miraculos, fiind duși la aceeași clinică: „Au fost loviți de un atac aerian. Nu știm dacă a venit din partea Federației Ruse sau a guvernului sirian”, au declarat reprezentanții organizației medicale non-profit.

A născut și a început să se micșoreze. O femeie a ajuns la dimensiunile unui bebeluș și trăiește un adevărat calvar!... Un şarpe a murit otrăvit, după ce a muşcat de sân o femeie cu implanturi de silicon (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x