Antena Căutare

Acesta este momentul în care chinezii au dinamitat un lac înghețat pentru a evita accidentele auto! Este clar, oamenii nu se joacă!

China a dinamitat o secțiune de cinci kilometri a râului Amur, care se învecinează cu Rusia, pentru a sparge stratul de gheață care încă o acoperă și pentru a preveni căderile cauzate de accidente în râu.

China a dinamitat o secțiune de cinci kilometri a râului Amur, care se învecinează cu Rusia, pentru a sparge stratul de gheață care încă o acoperă și pentru a preveni căderile cauzate de accidente în râu. Un spectacol vizual superb pe care nu îl vezi în fiecare zi!

în imaginile video de mai jos, se poate observa că pentru autoritățile chineze este mai important să salveze lumea de la un posibil accident decât dinamitarea efectivă a unui lac.

Canalul a dezvăluit imagini ale operațiunii, în care explozii mici în lanț au provocat explozia gheții în aer, generând de asemenea un spectacol vizual.În timpul dezghețului, bucăți mari de gheață pot aluneca în râu și pot provoca accidente, un fenomen care se întâmplă și câțiva ani în râul galben, un alt râu important din China.

Imagini video de la momentul evenimentului:

.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă video: AGENCIA EFE

Mare atenție! Toți consumatorii de banane sunt în pericol! A fost plantată prima cultura de banane care crește fără nici... Facebook are probleme grave, din nou, după ce a expus fotografiile private a milioane de utilizatori. Cum se apară compa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x