Antena Căutare

Atac aerian în Libia. Peste 50 de persoane au fost ucise

În urma unui atac aerian al forțelor libiene din estul țării asupra orașului Murzuq au fost răniț 43 de persoane, iar alte 51 de persoane au fost ucise.

În urma unui atac aerian al forțelor libiene din estul țării asupra orașului Murzuq au fost răniț 43 de persoane, iar alte 51 de persoane au fost ucise.

Forţe ale Armatei Naţionale Libiene au confirmat atacul asupra orașului, dar au negat faptul că au fost implicați civili.

''În atacul aerian au fost ucise 43 de persoane şi 51 rănite. Acesta este doar un bilanţ iniţial al victimelor'', a declarat un membru al consiliului municipal din Murzuq, Mohamed Omar.

Forţe ale Armatei Naţionale Libiene au cucerit la începutul anului orașul Murzuq, ca parte a unei ofensive pentru a controla sudul țării, producător de petrol. Ulterior, acestea și-au concentrat forțele spre nord, unde au încercat să preia controlul asupra capitalei Tripoli, în cursul unei campanii care durează de patru luni.

Un dinozaur dintr-o specie necunoscută a stat ''ascuns'' într-un muzeu timp de 30 de ani: ''Este un dinozaur nou, care a... Sute de persoane blocate în Mumbai, după ce inundațiile au deviat circulația trenurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x