Antena Căutare

Atac armat în SUA! Clipe de coșmar într-un bar frecventat de studenți! Cel puțin 12 persoane au murit

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din orașul american Thousand Oaks, miercuri seară, rănind cel puțin 12 oameni, au anunțat autoritățile din statul american California.

UPDATE: În urma atacului armat au murit cel puțin 12 persoane, potrivit CNN.

Între acestea se numără și un sergent care a intervenit la locul incidentului. Un șerif din California îl descrie acesta drept „un adevărat erou”. Geoff Dean, șeriful comitatului Ventura, din California, a dezvăluit că sergentul Ron Helus a fost printre primii polițiști care au ajuns la scena atacului armat.

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din orașul american Thousand Oaks, miercuri seară, rănind cel puțin 11 oameni, au anunțat autoritățile din statul american California. ​

„Încă mai căutăm atacatorul”, a spus Garo Kuredjian, reprezentant al departamentului șerifului din comitatul Ventura.

Când autoritățile au ajuns la locul incidentului, încă se auzeau focuri de armă. Între răniți se află, de alte, și un membru al echipei care a intervenit.

„Nu pot să spundeocamdată nimic nici în privința stării celor răniți”, a adăugat el.

Mai mulți oameni s-au adunat la locul incidentului, plângând și îmbrățișându-se. În acest timp, polițiștii au înconjurat barul cu lantern și arme.

Incidentul a avut loc la barul Borderline Bar & Grill în stil western care găzduiește evenimente tematice și seri dansante country, salsa și swing. Seara de miercuri, în care a avut loc atacul, a fost una country.

Acest bar se află în apropiere de o universitate - California Lutheran University - și este un loc frecventat de studenți.

„Era haos – oameni care săreau pe geamuri, peste garduri și făcând tot posibilul să fugă. Mai mulți studenți se ascundeau în pod, băi și așa ceva”, a spus Nick Steinwender, unul dintre reprezentanții studenților de la California Lutheran University, care a spus că a avut prieteni care au fost acolo la momentul atacului.

Un cancer extrem de rar a fost confundat cu o simplă răceală. Ce simptome cruciale a ignorat bolnavul, tată a trei copii... O supraviețuitoare a atacului armat din SUA, declarații tulburătoare: „Am crezut că s-a spart un balon, dar era acolo, a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x